Helaas GEEN Hofstad Blues Festival in 2013

De crisis slaat hard toe, zeker in de horeca- en evenementenwereld. Het is ons daardoor niet gelukt om voldoende horecagelegenheden en sponsors te vinden om in november het bluesfestival te organiseren.

Dit heeft ons doen besluiten in 2013 het festival af te blazen en de stichting op te heffen.

Er blijft voldoende gelegenheid om de blues te gaan bekijken. Iedere donderdagavond in Lokaal Vredebreuk en iedere laatste vrijdag van de maand in het Parkhotel Den Haag. Ook het Hoekpandje, Ned Kelly en Momfer de Mol hebben regelmatig optredens van artiesten in verschillende genres.

Blijf dus komen naar het Hofkwartier in Den Haag, want ondanks het niet doorgaan van het festival is dit nog steeds de gezelligste buurt van Den Haag.

Met bluesgroeten, Harold Verra [voorzitter Stichting Hofstad Blues]