Hofstad Blues Festival 2012

De zesde editie van het Hofstad Blues Festival komt er weer aan en wel op vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2012. Via dit inschrijfformulier is het weer mogelijk je band aan te melden om een kans te maken op het festival te spelen. Garanderen doen we niets, maar we zullen alle aanmelding met zorg bekijken.

Eind augustus/begin september beginnen we met de programmering en dan komen we ook naar buiten met de eerste namen van bands die hun opwachting gaan maken. Maar wie weet misschien wel eerder.

Op dit moment zijn we druk in de weer om de nodige gelden binnen te halen om er wederom een geslaagd festival van te kunnen maken. De komende weken worden de cafe’s benaderd, gaan we op stap om bands te bekijken en storten we ons in de organisatorische rompslomp die nu eenmaal rond een festival hangt.

Wordt vervolgd……..

P.S. Ben je al op de Parkhotel Bluesavond geweest? Nee, kijk dan snel hier.