Steun ons en wordt donateur of sponsor!

Ook in 2012 zal het voor de stichting Hofstad Blues een hele klus worden een gedegen festival neer te zetten. Door de bezuinigingen op de cultuur zowel landelijk, door de verschillende cultuurfondsen, als plaatselijk, door de gemeente, zal er daar weinig steun te verwachten zijn. Dus het wordt weer een heel gepuzzel om het Hofstad Blues Festival 2012 een gedegen programmering te geven.

Wij doen dan ook een beroep op de bluesliefhebbers om een donatie te doen ten gunste van de organisatie, waardoor wij in staat worden gesteld het festival te organiseren en gratis toegankelijk te houden.

Donaties kunnen gestort worden op rekening 5671346 t.n.v. stichting Hofstad Blues. Vermeld bij een storting  je [bedrijfs]naam, telefoonnummer en emailadres, zodat we, na contact met je opgenomen te hebben, je [bedrijfs]naam op onze website kunnen vermelden.

Heeft u als bedrijf interesse om ons te sponsoren, neem dan contact op via het contactformulier of bel met 070-3560279 of 06-53814597.

Bijvoorbaat dank voor jullie steun en bijdrage.

Harold Verra, voorzitter Stichting Hofstad Blues.